Skip to content

Meistä

Moni pohtii työelämänsä seuraavia vaiheita kun työn toimintaympäristö on ainakin hetkellisesti monella muuttunut epävarmemmaksi. Oman uran johtamisen aihe on intohimoamme ja saimme toiveita ryhtyä asiassa apuun laajemmalle joukolle. 

Meillä molemmilla on vahva rakkaus lajiin. Tunnistaa ihmisten intohimo ja sparrata heitä eteenpäin!

Ura-PT:n takaa löytyy kaksi alan rautaista ammattilaista. Mia on yksi Suomen tunnetuimmista urasparraajista ja Månnalla on vankkaa kokemusta muutostilanteiden sparrauksesta ja erityisesti johtoaseman rekrytoinneista. Yhdistimme voimamme, jotta pystymme palvelemaan ihmisiä, laajemmin uran seuraavan askeleen kanssa. Meillä on vahva kokemus rekrytoinnin, haastatteluiden, henkilöarvioiden ja uravalmentamisen parissa.

Ura Personal Trainerit sparraajanasi

Mia_3_B

Mia Aspegrén 

on yksi Suomen tunnetuimmista johdon urasparraajista, johtamispsykologi, jolla on vahva kokemus rekrytoinnista, yksilön potentiaalin tunnistamisesta ja kehittämisestä sekä avainhenkilöiden arvioinnista.

Mia on Ura -PT -yrittäjyytensä lisäksi toiminut johdon suorahaussa, johdon ja tiimien kehittäjänä sekä arvioijana, henkilöstön kehittämisjohtajana ja toimitusjohtajana. Koulutukseltaan Mia on psykologi ja kulttuuritieteen maisteri, jatko-opintoja organisaatiopsykologiassa.

Mia on kirjoittanut muutosoppaan Elämän viemää – Näin selviät muutoksista.

Månna_1

Månna Godenhjelm

Månna on työelämän luottosparrari, joka haluaa mahdollistaa hyvää (työ)elämää. Månnalla  on mittava kokemus johdon coachaamisesta uramuutostilanteissa, erityisosaamisenaan osaamispotentiaalin tunnistaminen, kiteyttäminen sekä onnistuneen työnhaunprosessin sparraus. Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Koulutukseltaan Månna on ekonomi, jolla coach-taustansa lisäksi on omaa kokemusta johtajarooleista, vahva asiantuntemus rekrytoinneista sekä laaja verkosto. UraPT-yrittäjyytensä lisäksi Månna auttaa organisaatioita kehittämään johtamistaan, yhdessä onnistumisen taitoja sekä jatkuvan oppimisen toimintakulttuuria.

 

Because we ❤ it!

Ura-Personal Trainer Mia Aspegrén
mia@urapt.fi
040 531 2684