Uutta uraa pohtimassa -ohjelma

Juuri nyt moni pohtii työelämänsä seuraavia vaiheita kun työn toimintaympäristö on ainakin hetkellisesti monella muuttunut epävarmemmaksi. Oman uran johtamisen aihe on intohimoamme ja saimme toiveita ryhtyä asiassa apuun laajemmalle joukolle. Niinpä Covid19 teki meistä tähän tilanteeseen Pop-Up –työparin Ura Personal Trainer sparrauksien parissa.

Yhdistimme voimamme ja kokemuksemme – autamme ja sparraamme epävarmassa työtilanteessa olevia oman työelämänsä tulevaisuuden suunnittelussa.

Uutta uraa pohtimassa -ohjelmamme vastaa tarpeeseen, jossa ihminen kaipaa sparrausta urapohdintaansa ja miettii minkälaisia askelia olisi hyvä valmistella seuraavaa uravaihetta varten. Tuomme osaamisemme osallistujien käyttöön live webinaari -ryhmävalmennuksessa, joka jatkuu henkilökohtaisella Ura -PT:n sparrauksella

Ensimmäinen Uutta uraa pohtimassa -virtuaalivalmennusohjelma alkaa 29.10.2020 klo 10. Ryhmään mahtuu 60 osallistujaa. Ilmoittaudu

Uutta uraa pohtimassa -ohjelman sisältö:

1. Uutta uraa pohtimassa – live webinaari -valmennus

✓ Uravaihtoehtojen suunnitteluun
✓ Vahvuuksiesi ja kertyneen kokemuspääomasi tunnistamiseen
✓ Oman osaamisen kiteyttämiseen
✓ Vinkit iskukykyiseen CVhen
✓ Urakehitys- ja hakustrategian laatimiseen
✓ Sparrauksen haastatteluissa onnistumiseen
Live webinaarin kesto 1,5t

2. Uutta uraa pohtimassa -valmennuksen välitehtävät

✓ Valmistelet webinaarissa valmennettujen vinkkien mukaisesti CV:si ja hissipuheesi Ura-PT:lle
✓ Lähetät välitehtäväsi etukäteen

3. Ura-PT:si analysoi etukäteen lähettämäsi CVsi ja hissipuheesi

✓ Ura-PT:si tutustuu sisältöösi huolella ja valmistautuu sparraamaan juuri sinua

4. Henkilökohtainen Ura-PT:n sparraus

✓ Sparraava palaute CVstäsi ja hissipuheestasi
✓ Henkilökohtaisen valmennuksen tuloksena saat käyttöösi iskukykyisen CV:n ja tavoitteidesi puolesta puhuvan hissipuheen, joka kiteyttää osaamisesi ja kokemuksesi urasi mahdollisen seuraavan vaiheen tueksi
✓ Kesto 1t
✓ Toteutus Teamsissa joustavasti varauskalenterista varattavana aikana lähiviikkoina. Aika suositellaan varaamaan webinaari -valmennuksen jälkeen. Varaa aikasi henkilökohtaiseen Ura-PT:n sparraukseen tästä.

Osallistuminen ja maksu

Ilmoittaudu ja investoi urasi sparraamiseen. Kustannus live webinaari + henkilökohtainen sparraus ennakkotehtävin -kokonaisuudesta on yksityishenkilölle 245€ (sis. alv).

Varaat paikkasi ohjelmaan ilmoittautumalla
26.10. mennessä. Maksamalla valmennusmaksun lunastat paikkasi valmennuskokonaisuuteen.
Maksu Mias Work Oy tilille
FI68 5780 3820 1468 00  
Merkitse maksuun
viite ”UraPT -valmennusohjelma”.

Ilmoittautuminen on sitova. 

(Valmennuskustannus kannattaa ehdottaa verottajalle vähennyksiin tulonhankkimismenoina.)

Pilottiryhmään mahtuu 60 osallistujaa. Kysynnän mukaan järjestämme uusia ryhmiä.

Ura Personal Trainerit sparraajanasi

Mia_3_B

Mia Aspegrén 

on yksi Suomen tunnetuimmista johdon urasparraajista, johtamispsykologi, jolla on vahva kokemus rekrytoinnista, yksilön potentiaalin tunnistamisesta ja kehittämisestä sekä avainhenkilöiden arvioinnista.

Mia on Ura -PT -yrittäjyytensä lisäksi toiminut johdon suorahaussa, johdon ja tiimien kehittäjänä sekä arvioijana, henkilöstön kehittämisjohtajana ja toimitusjohtajana. Koulutukseltaan Mia on psykologi ja kulttuuritieteen maisteri, jatko-opintoja organisaatiopsykologiassa.

Mia on kirjoittanut muutosoppaan Elämän viemää – Näin selviät muutoksista.

Månna_1

Månna Godenhjelm

Månna on luottosparrari työelämän muutostilanteissa, jolla on mittava kokemus asiantuntijoiden ja johdon coachaamisesta uudessa uravaiheessa, erityisesti suuryrityksissä. Månnan erityisosaamista on osaamispotentiaalin tunnistaminen sekä osaamisen muotoilu muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Koulutukseltaan Månna on ekonomi, jonka vahva rekrytointitausta, monivuotinen kokemus ammatticoachina, laaja toimialatuntemus sekä palvelumuotoiluosaaminen tukevat uuden uran pohtijaa niin osaamisen kiteyttämisessä kuin onnistuneen työnhaunprosessin toteuttamisessa.

Uravalmennuksen lisäksi Månna valmentaa organisaatioita ja tiimejä yhdessä onnistumisen taidoissa ja growth mindset -toimintakulttuurin luomisessa.

Punainen lanka kaikessa tekemisessä on vahva usko siihen, että jokaisen ihmisen on mahdollista tunnistaa omat vahvuutensa ja rakentaa itselleen hyvä (työ)elämä.

 

Kysynnän mukaan järjestämme uusia ryhmiä. Because we ❤ it!

Ura-Personal Trainer Mia Aspegrén
mia@miaswork.fi
040 531 2684